MENU
Sabine
Sabine
Sabine

Bij hoge uitzondering geef ik nog privélessen blokfluit. Wel coach ik regelmatig ensembles, zoals een blokfluitkwartet. Heb je belangstelling voor een les neem dan contact met me op.

ENSEMBLECOACHING

Voor wie?
De ensemblelessen zijn bedoeld voor blokfluitisten die een ensemble vormen (vanaf duo). Naast blokfluitensembles zijn ook gemengde ensembles van harte welkom. Bijvoorbeeld combinaties blokfluit met viool, cello, gitaar, klavecimbel en zangers. Er is prachtige muziek geschreven voor verschillende bezettingen. Graag adviseer ik ook in de repertoirekeuze.

Lesinhoud
De inhoud van de ensembleles wordt van te voren in overleg vastgesteld. Het plezier in het muziek maken staat voorop. Een beginnersgroep zal wellicht een deel van de les willen besteden aan het leren kennen van stukken in verschillende stijlen om vervolgens aan de hand van een stuk dieper in te gaan op bijvoorbeeld het leren luisteren naar elkaar en werken aan een homogene klank. Een gevorderde groep zal misschien meer aandacht willen schenken aan articulatie, versieringen, gelijkheid en gericht willen werken aan zuiverheid.Waar en wanneer?
De lessen geef ik bij voorkeur op de locatie waar het ensemble repeteert.

Kosten
Een ensembleles kost € 40,00 per uur, exclusief pauzes. Het ensemble bepaalt zelf de lengte van de les.

Instrument
Graag adviseer ik bij de aanschaf van een goed instrument.